Wielerkerk Fietsenwijding

Iedere eerste zondag van de maand maart organiseert het comité een fietsenwijding tussen 9.30u en 12u aan de grot van O.L.Vrouw van de Fietsers in Klein-Sinaai.
Als herinnering aan de zegening kreeg iedere bezoeker een medaille. Een delegatie uit het Franse stadje La Bastide d'Armagnac kwam het hele weekend langs om de vriendschap met hun eigen fietserskerk te verzilveren.
BEKIJK DE FOTO'S

Afgelopen zondag 4 maart 2012 kwamen zowat 900 wielertoeristen naar de grot van O.L.V van de fietser in Klein-Sinaai. Voor de tiende keer zegende diaken Jacques Van Daele de massa waarna iedereen een herdenkingsmedaille kreeg. Het aantal wielertruien is ondertussen aangegroeid tot 65. De belangrijkste truien krijgen een plaatsje naast de grot.  De grot in Klein-Sinaai is een Vlaamse kopie van het Franse 'Notre-Dame des cycliste' in la bastide d'Armagnac.

Tweets

Nieuw boek over de oorsprong Klein-Sinaai en de Boudelo-Abdij is een prachtexemplaar dat je zeker moet hebben! http://t.co/6fXO29YYHb
Prachtige ochtend langs de Stekense Vaart http://t.co/sj0sXLmRoC
Vandaag reeds de eerste inschrijving voor de halloweentocht ontvangen. Het Halloweenteam kan er weer invliegen. http://t.co/kkFh9vvs9S
Follow Klein-Sinaai on Twitter
© 2019 Tony De Wilde. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.